Eyl

Kimya öğretmenimiz Mikail Taş'ın rehberliğinde bu hafta Atatürk ilkelerinden "laiklik" sunumu yapıldı.

Eyl

Cumhuriyetimizin 100.yil etkinlikleri doğrultusunda Kimya Öğretmenimiz Mikail TAŞ rehberliğinde her hafta Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün ilkelerini tanıtıyoruz.

Eyl

Okulumuz Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Meltem KÖYLÜ, 9. 10. ve 11. sınıf öğrencilerimize KİŞİSEL HİJYEN VE HASTALIKLARDAN KORUNMA YÖNTEMLERİ eğitimi verdi.

Eyl

Okulumuz Pansiyon Müdür Yardımcısı Yasemin Ayça YILDIZ'ın organizesinde, pansiyonumuza bu yıl kaydolan 9. sınıf kızlarımıza HOŞGELDİNİZ PASTASI kesildi. Dört yıllık pansiyon serüveninde güzel anılar, güzel dostluklar biriktirmeniz temennisi ile :)

Eyl

Okulumuz Sağlık Hizmetleri Öğretmeni ve Alan Şefi Sevda ÖZCAN,  Dünya İlk yardım Günü münasebetiyle öğrencilerimize ve öğretmenlerimize okulumuz konferans salonunda ilk yardım konulu eğitim vermiş olup okulumuz bahçesinde öğrencilere  uygulamalı olarak ilk yardım tekniklerini göstermiştir. Yapılan etkinliklere katılım ve ilgi oldukça fazla idi.

Haz

4 yıllık eğitim öğretim sürecinin sonunda her biri birbirinden değerli öğrencilerimizi hayatlarının yeni dönemlerine başarı ve mutluluk dolu temennilerle uğurladık. Yolunuz açık olsun gençler!

May

Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Tutunuyor projesi kapsamında düzenlediğimiz ilçe merkezinde ücretsiz tansiyon ve şeker ölçümü gerçekleştirdik. Öğrencilerimize okulumuz alan şefi Sevda ÖZCAN eşlik etti. Öğrencilerimiz, ilçedeki kurumları, esnafı ziyaret edip deyim yerindeyse ilçenin nabzını tuttu :)

May

Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor projesi kapsamında geleneksel olarak düzenlediğimiz kermes ve kan bağışı kampanyamızda bu yıl da ilçe halkını ağırladık. Başta ilçe kaymakamımız MERT KUMCU, ilçe protokolü, Karaisalı halkı ve değerli velilerimiz geliri ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bağışlanan kermesimizde bizi yalnız bırakmadılar. Kızılay iş birliği ile yürütmüş olduğumuz kan bağışı kampanyasına ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Göksal SARMAŞIK koordinesinde 3 Nisan 28 Nisan arasında sınıflar arası voleybol ve futbol turnuvası düzenlenmiştir. Futbolda 10-C sınıfı, voleybolda 9-C sınıfı şampiyon olmuştur. Aynı tarihlerde bireysel olarak da kilo kategorisine göre bilek güreşi turnuvası düzenlenmiştir. Kilo aralığında şampiyon olan öğrenciler belirlenmiştir. Fotoğraflar final maçından çekilmiştir. Öğretmenimize teşekkür eder, yarışmalara katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

9-C sınıfından Metehan UĞUR "Hüsn ü Zann/Olumlu Düşünmek" konulu konuşması ile Serbest Kürsü'nün konuğu idi.

Nis

BAŞKASINA YARARI DOKUNAN İNSAN, EN KUSURSUZ İNSANDIR." Sophokles

6 Şubat'ta meydana gelen elim deprem afeti sonrası sahada aktif olarak görev alan okulumuz Müdür Yardımcısı Funda ÖZENİR ve okulumuz İngilizce Öğretmeni Tuba İNAN, göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı ilçe kaymakamımız Mert KUMCU tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi. Öğretmenlerimize çalışmalarından ve özellikle duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Sosyal Etkinlik Kurulu'nun almış olduğu kararla her ay düzenlenen öğretmenler arası kitap söyleşilerinin bu ayki konuğu Ahmet Ümit idi. Yazarın son kitabı olan KAYIP TANRILAR ÜLKESİ, okuyan hocalarımızın oldukça beğenisini kazandı.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü öğretmeni Tuba İNAN koordinesinde okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilere deprem anında ve sonrasında yapmaları gerekenler ders öğretmenleri tarafından ebadan izletildi. Sonrasında çalan ilk sirende çök-kapan-tutun yapıldı, 2. sirende kontrollü bir şekilde okul tahliye edildi.