Şbt

1.dönem gerçekleştirilmiş olan ADANA temalı bilgi yarışmamızın kazanan sınıfı 11-A olmuştu. Yarışmacılarımıza ödülleri ve başarı belgeleri takdim edildi.

Şbt

Ayın öğrencisi 9-C sınıfından BEKİR ÖZER seçildi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Geçtiğimiz aylarda bebeği olan okulumuz Fizik Öğretmeni Arzu hocamızı ve dünyalar tatlısı prensesini ziyaret edip okulumuz adına kendisine hediyesini takdim ettik :) Arzu hocamızın güzel kızına sağlık, huzur, başarı ve neşe dolu uzun ömürler diliyoruz.

Şbt

Adana Okuyor projesi kapsamında günlük okuma saatlerimiz web sayfamızın duyurular bölümünde yayınlanmıştı. Yayınlanan saatler doğrultusunda okulumuzda kitap okuma saatleri tüm sınıflarımızda uygulanmaktadır.

Şbt

Meslek Öğretmenimiz Meltem Köylü koordinesinde Şubat ayı panolarımız güncellendi. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon projesi kapsamında okulumuz Gezi Kulübü öğrencileri kulüp öğretmenimiz Bekir Doğan koordinesinde okul bahçemize gül ve sarmaşık diktiler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon projesi kapsamında okulumuz Spor Kulübü öğrencileri kulüp öğretmenimiz Göksal Sarmaşık koordinesinde bahçe düzenlemesine ve bahçe temizliğine katkıda bulundular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 231. maddesi ile 5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun ve 6415 sayılı Terörizmin Finansmanın Önlenmesi Hakkında Kanun kapsamında yapılan çalışmalar ile ilgili  mağduriyet yaşanmaması amacıyla hazırlanan afişler okulumuz panolarında hafta boyunca sergilenmektedir.

Ock

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü öğrencileri için sanat ve estetik algılarını gün yüzüne çıkaracak 2024 yılı etkinlikler yolculuğu başlıyor. Düzenlenen üç farklı etkinlik vesilesiyle öğrencilerimiz sanatın incelikleriyle Ahilik ahlakını bütünleştirerek meslekî becerileriyle girişimci ve yenilikçi ruhlarını ortaya koyma fırsatı yakalıyor. Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda gerçekleştirilecek olan yarışmalar;

*Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik” konulu Kısa Film Yarışması, Sıfır Atıkla Sanat Yarışması,İnsan ve Tabiat Temalı “Zamanı Durduranlar” Fotoğraf Yarışması.

Öğrencilerimize gerekli duyurular yapılmış, yarışma afişleri okul panolarımıza asılmıştır. https://meslegimhayatim.meb.gov.tr/haber/sanat-ve-estetik-yolculugu

Ock

İlçe vaizimiz okulumuz öğrencilerine Kudüs ile ilgili sunum yaptı.

Ock

Şehrimizi Tanıyorum projesi kapsamında, ADANA temalı bilgi yarışmamızın tüm sınıf kademelerinde elemeleri yapıldı. Kazanan sınıfımız 11-A oldu. Sınıfımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okul Müdür Yardımcımız Yasemin Ayça YILDIZ'ın koordine ettiği tiyatro günderinde ikinci oyun Boynu Bükük Öldüler oldu. 50 öğrencimiz ve 10 öğretmenimiz, 12 Aralık Salı Adana Büyükşehir Belediyesi Salonu'ndaki gösterime katıldılar.

Ara

Okul Müdür Yardımcımız Yasemin Ayça YILDIZ'ın koordine ettiği tiyatro günderinde ilk oyun İstibdat Kumpanyası oldu. 50 öğrencimiz ve 10 öğretmenimiz, 5 Aralık Salı Adana Büyükşehir Belediyesi Salonu'ndaki gösterime katıldılar.

Ara

Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Etik Değerler Kulübü olarak 10 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi Günü için pano çalışması yapılmış, günün anlam ve önemi için sınıflarda videolar izlettirilmiştir.

Ara

Bugün KMTAL çedes öğrencilerimizle   merhamet ve yardımseverlik  değerine atfen sahalardaydık; yaşlı ziyaretinde bulunduk, sokak hayvanlarını besledik. Biz Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi olarak deriz ki : ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM!