May

Ben Her Yerde Varım projesi kapsamında yürütmüş olduğumuz etkinliklerin bir diğeri de okul kermesimizi ve Kızılay işbirliği ile her yıl düzenlemiş olduğumuz Kan VER Can VER kampanyamızı gerçekleştirdik. İlçe halkının ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz kermesimizin tüm geliri ihtiyaç sahibi ailelerimize verilecektir.

May

Okulumuz öğretmenlerinin geleneksel olarak yaptığı dönem gezisinde bu kez rotamız Güneydoğu Anadolu idi. Tarih kokan Mezopotamya şehirlerini öğretmenlerimizle birlikte eğlenerek, tarihi dokusunu hissederek gezdik. Bu güzel etkinlikte bizle birlikte olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz İSG Kulübü rehber öğretmeni Sevda ÖZCAN'ın organize ettiği Karaisalı Devlet Hastanesi Hasta Ziyareti, öğrencilerimize hem sorumluluk bilincini hem de alanları ile ilgili yeni deneyimleri kazandırdı. Hastalara küçük hediyeler ve kartlar takdim eden öğrencilerimiz hastalarla ve yakınları ile sohbet ettiler. BEN HER YERDE VARIM sloganı ile yola çıkan öğrencilerimize öğrenim ve meslek yaşamlarında bu duyarlılıklarını devam ettirecekleri yıllar diliyoruz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Mesleki Eğitim Erasmus Akreditasyonu kapsamında Sağlık Hizmetleri Öğretmenimiz Burcu AKGÜL ve 12. sınıf öğrencilerimizden Öznur ŞAHİN, Fadime DEMİRCİOĞLU, Kerimcan ŞAHİN, Abdülcelil KOŞAR Prag'dalar. Öğretmenimiz refakatinde  öğrencilerimiz oradaki staj uygulamalarını yerinde görerek yeni bilgi, beceri ve kültürel farkındalık edinmekteler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize kazanım dolu haftalar diliyoruz.

Nis

Okulumuz Müdür Yardımcısı Yasemin Ayça YILDIZ'ın organize ettiği ve sunumunu üstlendiği "Düşe Yolculuk" isimli şiir dinletimiz 18 Nisan akşamı Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezinde sergilendi. Okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen dinletimiz, izleyenlerden tam not aldı :) Bu Düş Yolculuğuna bizle birlikte katılan tüm seyircilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla hazırlanan DÜŞE YOLCULUK isimli şiir dinletimiz 18 NİSAN 2024 PERŞEMBE SAAT 19.00'DA Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleşecektir. Tüm şiirsever dostlar davetlidir.

Nis

7 den 77 ye Karaisali Spor Yapıyor projesi kapsamında düzenlenen Floor Curling turnuvasında okulumuz öğrencilerimizden Ahmet Emin Yildiz 1. oldu. Mehmet Köse ve Selin Kara 2. oldu. Aysegul Akıllı, Meryem Küçük, Mustafa Baki Pancar ve Görkem Nevzat Dönmez 3. olmuştur. Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Göksal SARMAŞIK'a ve emek veren tüm öğrencilerimize teşekkürler...

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammet KARACAOĞLU, İlçe MEM Şube Müdürümüz Sayın Ahmet ÖZGAN, öğrencilerimizle iftar yemeğine katıldılar. Yemek öncesi öğrencilerle sohbet ettiler. Yemeğe aynı zamanda Okul Müdürümüz Abdulkadir YEŞİLKUŞ ve eşi, okulumuz müdür yardımcıları da katıldı.

Nis

Okulumuz idarecileri, öğretmenleri aileleri ile birlikte Adana'da iftar yemeğinde buluştular. Katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür eder; birlik, neşe, sohbet dolu nice etkinlikler dileriz :)

Mrt

Afete Hazırlık Kulübü Rehber Öğretmeni Tuba İNAN koordinesinde kulübün sosyal etkinlik projeleri hız kesmeden devam ediyor.  Okulumuz öğrencileri acil toplanma alanlarını boyadılar. Öğretmenimize ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Afete Hazırlık Kulübü rehber öğretmeni Tuba İNAN koordinesinde öğrencilerimize "Öğrencilerimizin Güvenliği ve Sosyal Medya Kullanımı" sunumu gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzun şehit ailelerine ve ilçemiz gazilerine her yıl düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeğini bu yıl da gerçekleştirdik. İlçe Kaymakamımız ve eşi, İlçe Emniyet Amirimiz,  İlçe Jandarma Komutanımız ve eşi ve şehitlerimizin kıymetli aileleri, gazilerimiz ve aileleri katıldılar. İftar yemeğimiz sonrası Mahmut Yıldırım hocamız Kuran okudu, dualarla programımız son buldu. Bir kez daha vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle andık, mekanları cennet olsun.

Mrt

Okulumuz evsahipliğinde gerçekleştirilen Tübitak Bilim Söyleşisi'nin konuğu Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Doç. Dr. Ali Rıza Köşker hocamız idi. Akdeniz'in Zehirli ve İstilacı Balıkları ile ilgili 12. sınıf öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda sunumunu gerçekleştirdi. Öğrencilerin ilgi ile dinlediği bu sunum için hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

AB Dış İlişkiler Genel Müdürü Tuba KORKMAZ ve İl MEM Şube Müdürleri okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimizle sohbet ettiler.

Mrt

Okulumuz Spor kulübü öğrencileri tarafından sosyal etkinlik sınıfında SATRANÇ TURNUVASININ STARTI VERİLDİ.. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.