Mrt

Karaisalı ilçesinde spora katılımı teşvik etmek, öğrencileri spor alanları ve çeşitli spor dalları ile tanıştırmak, sporsal bilgilerini artırmak, spor becerilerini artırmak amaçları ile ilkokul, ortaokul, lise düzeylerinde Floor Curling yarışmaları düzenlenmiştir. Okulumuz öğrencileri de Beden Eğitimi Öğretmenimiz Göksal SARMAŞIK rehberliğinde turnuvaya katılmıştır.

Mrt

Okulumuz panoları mart ayının belirli gün ve haftalarına uygun olarak bu ay da güncellendi. Sağlık Hizmetleri öğretmenimiz Meltem Köylü koordinesinde yürütülen bu çalışmalarda emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğretmenlerarası kitap söyleşimizde mart ayının kitabı olarak oy çokluğüu ile MARGARET ATWOOD'un DAMIZLIK KIZIN ÖYKÜSÜ ronaına karar verildi.

Şbt

Adana Okuyor projesi kapsamında okulumuzun 2.dönem için hazırlamış olduğu kitap okuma saatlerimiz belli oldu.

2023-2024 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2.YAZILI ORTAK SINAV TAKVİMİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ GÜNCELLENDİ

ÖNÜMÜZDEKİ AYIN KİTABI: ALBERTO MANGUEL'İN "BÜTÜN İNSANLAR YALANCIDIR"

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ VELİ TOPLANTISI DUYURUSU

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuzda kutlanacak olan belirli gün ve haftaların kulüplere dağılımı gerçekleştirildi.

Tem

2023-2024 eğitim öğretim yılı dal yerleştirmeleri sonuçlandı. EBE YARDIMCILIĞINA YERLEŞENLER PEMBE RENKLİ TABLODA, SBT'ye YERLEŞENLER MAVİ RENKLİ TABLODA, HEMŞİRE YARDIMCILIĞINA YERLEŞENLER YEŞİL RENKLİ TABLODA GÖSTERİLMİŞTİR.

May

Ayın öğrencisi 9-C'den EDA ŞİMŞEK seçildi. Öğrencimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Adeviye ÖZGAN rehberliğinde yürütülen eTwinning projelerinde görev alan öğrencilerimize katılım belgeleri takdim edildi.